Vemewa

Mijn opa richtte in 1962 Vemewa op. Hij woonde toen om de hoek bij de oprichter van HZW. Ja, wij gaan al heel ver terug. En dat zegt heel veel over onze samenwerking.

Derde generatie klant

Als derde generatie sta ik aan het roer van dit metaalbewerkingsbedrijf. Na de overname van mijn vader ging ik voor uitbreiding. Hierin was HZW mijn nummer 1 sparringpartner.

Via Visionplanner geeft HZW mij dagelijks inzicht in mijn resultaten

Mark Steijnen
>

Van alle markten thuis

HZW doet ontzettend veel voor Vemewa. Naast een maandelijkse controle en maandrapportage, voorziet dit kantoor mij ook van goed advies. Zelf heb ik geen financiële staf naast me. Heb ik vragen of loop ik ergens tegenaan? Dan mail of bel ik HZW. Deze specialisten bieden mij een luisterend oor én waardevol advies.

Externe, interne adviseur

Ik vind het heel prettig om tegen Erik, een partner van HZW, aan te praten. Zo zet ik mijn gedachten op een rij. Krijg ik een contract van een afnemer, dan vraag ik hem even mee te lezen. Wil ik een nieuwe machine financieren of een joint venture aangaan? Dan vraag ik Erik om advies. Ook twee jaar geleden, toen ik een bedrijf overnam, schakelde ik hem in. Hij deed een overnameonderzoek en begeleidde het proces. Erik zie ik als mijn externe, interne adviseur.

Dagelijks inzicht

Onlangs koppelde HZW Visionplanner aan mijn financiële administratie. Een dashboardtool die mij een realtime rapportage biedt. Met één druk op de knop presenteert de tool mijn boekhoudgegevens visueel. Via een app heb ik nu dagelijks inzicht in de stand van zaken. Dat vind ik echt prachtig.

Ook hulp nodig met accountancy?

We helpen u graag

Lees meer over accountancy
Nieuwsbrief ontvangen?