Over HZW

HZW sinds 1961! Ervaring gecombineerd met een ‘jonge-honden-mentaliteit’. Wij hebben met ons team van 30 professionals maar één doel voor ogen: het beste resultaat voor u als ondernemer!

Dat doen we als ketenregisseur vanuit een relatie gebaseerd op vertrouwen en kwaliteit. We stellen vooral veel vragen! Wat zijn uw uitdagingen? Waar ligt u wakker van? Waar wilt u heen en waarom? Vervolgens helpen wij u om uw financiële, fiscale en juridische zaken goed te regelen.

Even voorstellen

 • Drs. Gerbrand Burink RA

  MKB adviseur

  Gerbrand is gestart in de controlepraktijk (PwC, 1995). Vanaf 2002 is hij bij HZW werkzaam in zowel de controle- als de MKB-praktijk, sinds 2005 als partner. Naast zijn rol als accountant en adviseur van het MKB heeft hij in de controlepraktijk een rol als lid van de ledenraad van Confirm en kwaliteitsbeoordelaar. Binnen het scala aan prachtige werkzaamheden als accountant heeft Gerbrand een specialisme ontwikkeld voor het uitvoeren van due-diligence onderzoeken bij overnames .

 • Mr. Jonathan Folmer

  Fiscalist

  Jonathan is eindverantwoordelijk voor alle fiscale zaken. Hij gaat voor het optimale fiscale resultaat mét een praktische uitvoerbaarheid. Herstructurering, estate planning en bedrijfsopvolging behoren tot zijn specialismen. In 2002 startte Jonathan bij HZW. Van 2007 tot 2011 werkte hij voor Loyens & Loeff. In 2011 kwam Jonathan terug bij HZW, waar hij 1 januari 2017 partner is geworden.

 • Anja van Rabenswaaij AA

  MKB adviseur

  Anja is sinds 1994 werkzaam in het MKB als accountant en adviseur. Eerder werkte zij bij KPMG en Deloitte. Anja is sparringpartner voor ondernemers voor financieel- en fiscaal advies. Betrokkenheid en praktijkgerichte oplossingen kenmerken haar werkwijze. Anja heeft zich gespecialiseerd in de DGA adviespraktijk. Sinds 2019 is zij partner bij HZW.

   

 • Thomas Schoeman MSc RA

  Vennoot controlepraktijk

  Thomas voert sinds 2002 controle-opdrachten uit. Vanuit HZW is hij bestuurder en extern accountant bij Confirm.  Thomas heeft een grote affiniteit met IT gerelateerde oplossingen. Kwaliteit, efficiency, humor en een goede relatie met de ondernemer staan bij hem centraal. Bij HZW begonnen in 2009 en partner geworden in 2022.

Hoe werken wij?

Vanzelfsprekend hebben wij groene energie, verminderen we papierverbruik, doen we aan afvalscheiding én meer. Maar wie bij ons écht centraal staat, is de mens zelf.

DE MENS CENTRAAL
Onze medewerkers bieden wij ruimte voor ontwikkeling, een goede werk/privé balans en flexibiliteit. Onze klanten bieden wij betrokkenheid. Ons advies is dan ook niet alleen een technisch verhaal. Het heeft vooral te maken met wie u bent en wat u drijft.

MIDDEN IN DE MAATSCHAPPIJ
Onze kennis en kunde zetten wij graag in voor maatschappelijke doelen en projecten. Dit doen wij onder meer als founder en bestuurslid van de Stichting Samen voor Veenendaal. Kijk ook niet vreemd op als u ons een middag ziet klussen of koken voor het goede doel. Wij staan nu eenmaal graag midden in de maatschappij.

BiZ staat voor Branche in Zicht. Met BiZ ziet u in één oogopslag hoe uw organisatie presteert, in vergelijking tot de branche.

SCHAT AAN INFORMATIE
BiZ is een wisselwerking. U deelt iets en u krijgt iets. U deelt: uw cijfers met het SRA, de brancheorganisatie voor kleine en middelgrote accountantskantoren. U krijgt: een benchmarkrapport met sectoranalyse, inclusief trends, kansen en bedreigingen. SRA-kantoren hebben met deze grootste database van Nederland, een schat aan informatie in handen. Voor u dé perfecte benchmark.

Geen saaie cijfertjes, maar aantrekkelijk én begrijpelijk actueel inzicht in uw financiële administratie. Dat bieden wij met Visionplanner. Gewoon op uw telefoon of tablet.

DATA: VISUEEL & BEGRIJPELIJK
De dashboardtool Visionplanner koppelen wij aan uw financiële administratie. Met één druk op de knop presenteert de tool uw actuele resultaten, debiteurenlijst en bankstand visueel. In overzichtelijke diagrammen en mooie grafieken. Daarnaast gebruikt Visionplanner de resultaten van voorgaande jaren om prognoses voor de toekomst te doen. Een aantrekkelijke manier om eens anders naar uw cijfers te kijken.

Kennismaken?

De koffie staat klaar.

Neem contact op
Nieuwsbrief ontvangen?