Over HZW

HZW is een oudje qua bestaan, maar jong van geest. Ervaring gecombineerd met een ‘jonge-honden-mentaliteit’. Wij hebben met ons team van 30 professionals maar één doel voor ogen: het beste resultaat voor u als ondernemer!

Dat doen we als ketenregisseur vanuit een relatie gebaseerd op vertrouwen en kwaliteit. We stellen vooral veel vragen! Wat zijn uw uitdagingen? Waar ligt u wakker van? Waar wilt u heen en waarom? Vervolgens helpen wij u om uw financiële, fiscale en juridische zaken goed te regelen.

Even voorstellen

 • Drs. Gerbrand Burink RA

  Allround MKB adviseur

  Gerbrand is verantwoordelijk voor de auditpraktijk. Daarnaast werkt hij als allround MKB-adviseur. Een van zijn specialismen is het uitvoeren van due dilligence onderzoeken bij overnames. In 1995 is hij begonnen bij PWC waar hij in 1998 afstudeerde als registeraccountant. In 2002 startte Gerbrand bij HZW. Sinds 2005 is hij partner.

 • Mr. Jonathan Folmer

  Fiscalist

  Jonathan is eindverantwoordelijk voor alle fiscale zaken. Hij gaat voor het optimale fiscale resultaat mét een praktische uitvoerbaarheid. Herstructurering, estate planning en bedrijfsopvolging behoren tot zijn specialismen. In 2002 startte Jonathan bij HZW. Van 2007 tot 2011 werkte hij voor Loyens & Loeff. In 2011 kwam Jonathan terug bij HZW. Hier is hij sinds 1 januari 2017 partner.

 • Anja van Rabenswaaij AA

  Zelfstandig accountant

  Anja heeft ruim 20 jaar ervaring in het MKB. Ze werkte eerder bij o.a. KPMG en Deloitte. In 2002 koos Anja bewust voor HZW. Een kleiner kantoor, waar een persoonlijke relatie met de klant voorop staat. Anja gaat voor advies met meerwaarde. Betrokkenheid en praktijkgerichte oplossingen kenmerken haar werkwijze. Sinds 2019 is zij partner bij HZW.

 • Thomas Schoeman MSc RA

  Audit manager

  Thomas voert de wettelijke controleopdrachten uit. Hierin heeft hij meer dan 10 jaar ervaring. Daarnaast heeft Thomas een grote affiniteit met IT gerelateerde oplossingen. Kwaliteit, efficiency, humor en een goede relatie met de ondernemer staan bij hem centraal. Sinds 2022 is hij partner bij HZW.

Hoe werken wij?

Vanzelfsprekend hebben wij groene energie, verminderen we papierverbruik, doen we aan afvalscheiding én meer. Maar wie bij ons écht centraal staat, is de mens zelf.

DE MENS CENTRAAL
Onze medewerkers bieden wij ruimte voor ontwikkeling, een goede werk/privé balans en flexibiliteit. Onze klanten bieden wij betrokkenheid. Ons advies is dan ook niet alleen een technisch verhaal. Het heeft vooral te maken met wie u bent en wat u drijft.

MIDDEN IN DE MAATSCHAPPIJ
Onze kennis en kunde zetten wij graag in voor maatschappelijke doelen en projecten. Dit doen wij onder meer als founder en bestuurslid van de Stichting Samen voor Veenendaal. Kijk ook niet vreemd op als u ons een middag ziet klussen of koken voor het goede doel. Wij staan nu eenmaal graag midden in de maatschappij.

BiZ staat voor Branche in Zicht. Met BiZ ziet u in één oogopslag hoe uw organisatie presteert, in vergelijking tot de branche.

SCHAT AAN INFORMATIE
BiZ is een wisselwerking. U deelt iets en u krijgt iets. U deelt: uw cijfers met het SRA, de brancheorganisatie voor kleine en middelgrote accountantskantoren. U krijgt: een benchmarkrapport met sectoranalyse, inclusief trends, kansen en bedreigingen. SRA-kantoren hebben met deze grootste database van Nederland, een schat aan informatie in handen. Voor u dé perfecte benchmark.

Geen saaie cijfertjes, maar aantrekkelijk én begrijpelijk actueel inzicht in uw financiële administratie. Dat bieden wij met Visionplanner. Gewoon op uw telefoon of tablet.

DATA: VISUEEL & BEGRIJPELIJK
De dashboardtool Visionplanner koppelen wij aan uw financiële administratie. Met één druk op de knop presenteert de tool uw actuele resultaten, debiteurenlijst en bankstand visueel. In overzichtelijke diagrammen en mooie grafieken. Daarnaast gebruikt Visionplanner de resultaten van voorgaande jaren om prognoses voor de toekomst te doen. Een aantrekkelijke manier om eens anders naar uw cijfers te kijken.

Kennismaken?

De koffie staat klaar.

Neem contact op
Nieuwsbrief ontvangen?