Van Voskuilen Woudenberg

HZW levert ons de kwaliteit van een groot kantoor en de flexibiliteit en betrokkenheid van een klein kantoor. Die combinatie maakt Van Voskuilen Woudenberg, al sinds 1988, tot een trouwe klant.

Snel en persoonlijk

Zodra wij iets neerleggen bij de mensen van HZW, gaan zij hier direct mee aan de slag. We schakelen snel én persoonlijk. Zo geeft HZW ons het gevoel de enige klant te zijn.

De kwaliteit van een groot kantoor, flexibel en betrokken als een klein kantoor

Albér van Ee
>

Klant sinds 1988

Al sinds 1988 is Van Voskuilen Woudenberg trouw klant bij HZW. Waarom? Omdat dit kantoor ons op allerlei manieren en op allerlei niveaus een klankbord biedt. Een absolute sparringpartner. Daarnaast staat HZW altijd voor ons klaar. Met goed advies rondom onze administratieve organisatie, IT en interne beheersing. HZW biedt ons the full package.

The full package

Wij vragen HZW op allerlei gebieden mee te denken. Bedrijfsmatig, maar ook privé. Want HZW is tevens onze familieadviseur. Dit kantoor staat ons al jaren bij. Van fiscale en juridische aspecten bij een huwelijk tot herstructurering. Maar ook bij de introductie van bijvoorbeeld een nieuw softwarepakket. Dan vragen wij HZW hier vanuit hun specialisme naar te kijken. Daarbij is Van Voskuilen Woudenberg wettelijk verplicht een accountantscontrole uit te laten voeren. Op dit vlak biedt HZW ons, naast een handtekening, ook waardevol advies en concrete aanbevelingen. Een verplichte controle leidt zo vaak tot structurele verbeteringen binnen onze organisatie.

Een groots klein kantoor

Voor een accountantscontrole kom je al snel bij een groot kantoor terecht. Dit, omdat er slechts een aantal kantoren bevoegd zijn deze uit te voeren. Gelukkig heeft HZW een vergunning. HZW biedt ons de kwaliteit van een groot kantoor, maar de flexibiliteit en betrokkenheid van een klein kantoor.

Ook hulp nodig met audit?

We helpen u graag

Lees meer over audit
Nieuwsbrief ontvangen?