Sportservice Veenendaal

In HZW vonden wij een partner én medewerker. Wekelijks vind je een HZW-er intern bij ons op kantoor. Hij helpt ons met allerlei administratieve klussen. Wij profiteren van zijn kennis, professionaliteit én flexibiliteit.

Het servet én tafellaken

Met deze medewerker hebben wij het servet én tafellaken te pakken. Een prima administrateur, met achter zich een heel kantoor vol specialisten.

Het servet én tafellaken: één administrateur gesteund door een kantoor vol specialisten

Frank Hafkamp
>

Actie en kwaliteit

Sportservice Veenendaal is inmiddels een jaar of drie klant bij HZW. Wij beheren alle sportaccommodaties, sportzalen, en -velden in Veenendaal. Daarbij faciliteren we veel sportactiviteiten en aangelegenheden. Specialistische kennis, die huren we in. Bij HZW kloppen we aan voor fiscaliteit, het draaien van lonen, controles en administratieve dienstverlening. In HZW herkennen wij een stukje van onszelf. Geen blabla, maar actie en kwaliteit.

Administrateur in dienst

Een medewerker van HZW helpt ons wekelijks met diverse administratieve klussen. Hij is gespecialiseerd in ons administratief pakket en helpt ons tegelijkertijd dingen beter te doen. Meestal is deze medewerker één dag per week bij ons op kantoor. Soms wat meer en soms wat minder. Net waar wij op dat moment behoefte aan hebben. Is hij ziek? Dan stuurt HZW een vervanger. Die flexibiliteit en vrijheid zijn voor onze bedrijfsvoering noodzakelijk .

Het servet én tafellaken

Een controller heeft een hekel aan boekhouden. Een boekhouder kan geen controles draaien. Maar, de medewerker van HZW biedt ons het servet én het tafellaken. Loopt hij ergens tegenaan, dan heeft hij een heel kantoor achter zich voor specialistisch advies. Deze medewerker biedt ons zo de kennis en kunde van een volledig accountancy kantoor. Daarbij besparen we personeelskosten en worden wij ontzorgd. Voor ons een absolute win-winsituatie.

Ook hulp nodig?

We helpen u graag

Lees meer over onze diensten
Nieuwsbrief ontvangen?