Momkai

HZW hielp ons groeien. Van een eerste bedrijfje tijdens de studententijd tot ontwerpbureau Momkai en journalistiek platform De Correspondent. Wij denken vanuit eenzelfde lange termijn filosofie waarbij kwaliteit voorop staat.

Ontzorgen

HZW ontzorgt ons volledig. Bij dit kantoor kan ik terecht voor het complete pakket. Zo kan ik me bezighouden met datgene wat ik het liefst doe: creëren.

HZW biedt mij experts die écht meedenken, zich inleven en ergens in vastbijten

Harald Dunnink
>

Jong en ambitieus

Al sinds mijn kindertijd teken ik. Mijn eerste werk verkocht ik aan mijn broer. Toen ging een lampje branden. Hé, hier kan ik geld mee verdienen. Het balletje rolde en in mijn studententijd startte ik mijn eerste VOF. Mijn vader Jan Dunnink, tevens ondernemer, stond mij hierin bij. Hij was al jaren trouw klant bij HZW. Dankzij hem klopte ook ik aan bij deze mannen. Direct na het afstuderen startte ik Momkai. Toen begon het avontuur echt.

Interventie

Met Momkai groeien we heel rustig en gecontroleerd. Wij willen niet het grootste ontwerpbureau worden, maar juist selectief kunnen zijn. Momkai beschouw ik dan ook meer als mijn tekentafel, een middel voor creatie. Mijn zakelijk partner Sebastian Kersten en ik investeerden veel en namen projecten aan omdat wij vonden dat wij ze moesten maken, de wereld iets moesten brengen. Niet voor winst, maar voor impact. Soms ging dat mis, ging een ander er met het geld vandoor. Daar greep HZW in. Erik Werkman zei ons heel expliciet: jullie doen jezelf te kort. Nu is het tijd om iets op te bouwen. Aan jullie pensioen te denken. Dat proactieve en beschermende hielp ons verder.

Volledig pakket

Naast Momkai richtten wij met filosoof Rob Wijnberg en uitgever Ernst-Jan Pfauth ook het medium De Correspondent op. Een bedrijf waar we juist wel snel mee willen groeien en waarbij we ook al snel een sprekersbureau en uitgeverij zijn gestart. Hierin dacht HZW proactief mee. Schakelde op ieder vlak specialisten in en zorgde voor een heldere structuur van BV’s, die ons ook internationaal sterker maakt. Voor al deze verschillende juridische en fiscale vragen gaan wij met HZW om tafel. Van het volledig verwerken van de administratie tot aan het werven van een CFO en het opzetten van fiscale structuren.

Op kwaliteit gestuurd

HZW stuurt op kwaliteit en biedt ons experts die echt meedenken. Zich inleven en ergens in vastbijten. Daarom bracht ik hier alles onder. Momkai, De Correspondent, maar ook mijn hele privé administratie. Dat geeft mij een goed beeld van het geheel. En rust. Want ik vertrouw op HZW, omdat wij denken vanuit eenzelfde lange termijn filosofie. Dat maakt mij al jaren tot een tevreden klant.

Ook hulp nodig met accountancy?

We helpen u graag

Lees meer over accountancy
Nieuwsbrief ontvangen?