Barneveldse Kraanverhuur

HZW is mijn sparringpartner. Een denker én een doener. Een partner die snel schakelt, de lijnen kort houdt en kwaliteit levert. En dat al tientallen jaren.

40 jaar partnerschap

Barneveldse Kraanverhuur en HZW gaan al decennia lang samen. Waarom wij trouw blijven aan dit kantoor? Simpel. Bij HZW kan ik met al mijn vragen terecht. Hier krijg ik waardevol advies. Vlot, persoonlijk én down to earth.

Met 1 heisessie met HZW van negatieve naar positieve cijfers

Daan Deij
>

Een dag op de hei

Als algemeen directeur ben je soms vrij eenzaam. Ik heb weinig sparringpartners om me heen om van gedachten te wisselen. Tijdens de laatste recessie waren ook  onze resultaten negatief. Met Gerbrand van HZW, zat ik toen een paar dagen ‘op de hei’. Hier raakten we in discussie over de capaciteit van onze kranen. Kraanverhuur is een specialistisch vakgebied waarbij het belangrijk is dat er een goede verstandhouding is met de kraanmachinisten. Want zij zijn een bepalende factor van succes in het Kraanverhuur bedrijf.  Na de heisessie moest ik dan ook met pijn in het hart afscheid nemen van een aantal vaklieden omdat we moesten saneren in het kranen park.
Binnen een jaar wisten we met gezamenlijke inzet van alle medewerkers en HZW uit de rode cijfers te komen. Daarna werd het plan verder uitgewerkt wat zorgde voor een geweldige groei.
In deze periode zijn de machinisten die waren ontslagen weer terug gekomen om het team te versterken.  In het afgelopen jaar zijn er 12 nieuwe medewerkers aangenomen. De groei en het rendement zitten er goed in.

Voor al uw vragen: HZW

Wij komen werkelijk voor alles bij HZW. Van advies tot het samenstellen van de jaarrekening. Ook winnen we regelmatig fiscaal advies in. Bijvoorbeeld over herstructureringen of buitenlandse projecten. HZW denkt tevens met ons mee over onze toekomst.

Doe maar normaal

In onze samenwerking ervaar ik een klik. Bel ik HZW, dan krijg ik direct Wilma en vervolgens de juiste man aan de lijn. Voor mij onderneemt hij direct actie. Korte lijnen, een persoonlijk aanpak en goed resultaat; daar houd ik van. Niet lullen, maar poetsen.

Ook hulp nodig met accountancy?

We helpen u graag

Lees meer over accountancy
Nieuwsbrief ontvangen?