Turkesteen Slaapcomfort

Een tijd terug zag ik een gouden kans. Ik kon mede-eigenaar worden van Turkesteen Slaapcomfort. Maar hoe doe je dat? Mede-eigenaar en later volledig eigenaar worden? HZW stond mij bij van A tot Z.

Vertrouwensband

Met HZW bouwde ik een echte vertrouwensband op. Geef ik iets uit handen? Dan komt het goed. Daar kan ik altijd van op aan.

Van werknemer tot eigenaar, HZW stond mij van A tot Z bij

Jaap Achterberg
>

Van werknemer tot eigenaar

Toen ik de kans kreeg mede-eigenaar van Turkesteen Slaapcomfort te worden, belde ik Erik Werkman. Een oud klasgenoot en partner van HZW. Na een tijd wilde ik volledig zeggenschap over deze detailzaak. Maar, hoe doe je dat eigenlijk? Aandelen overnemen, zodat een bedrijf uiteindelijk jouw bezit wordt? Erik was gedurende dit proces mijn steun en toeverlaat. Nu ben ik volledig eigenaar en klop ik nog steeds regelmatig bij HZW aan. Voor jaarrekeningen, belastingzaken, de financiële administratie én goed advies.

Tussentijds inzicht

Aan HZW stel ik al mijn vragen op financieel fiscaal gebied. Ook adviseert dit kantoor mij over jaarrekeningen en tussentijdse kwartaalrapportages. Samen evalueren we de resultaten. Tevens een moment voor kritische vragen. Heb je alles nog steeds goed geregeld? Hoe vlieg je zaken nog beter aan? En hoe staat het eigenlijk met je testament? Zo helpt HZW mij met inzicht én groei.

Vertrouwen

HZW biedt mij een efficiënte administratieve verwerking. Geef ik iets uit handen? Dan weet ik dat het goed komt. Heb ik advies nodig, privé of financieel? Dan kan ik bij HZW terecht. Daar vertrouw ik al jaren op.

Ook hulp nodig?

We helpen u graag

Lees meer over onze diensten
Nieuwsbrief ontvangen?